Haber

Durmak yok, yola devam

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor, onlardan destek istiyor

 

Göreve geldiği günden bu yana şehrin her noktasını adım adım gezerek hem vatandaşların fikir ve önerilerini alan hem de onlarla hasbihal eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran seçimleri öncesinde de bu ziyaretlerini sürdürüyor. Günün bir bölümünde Hereke’de STK ziyaretinde bulunan, diğer bölümünde Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baran, teravih sonrasında da farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor.

SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ

2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Körfez’in de Türkiye gibi hızlı ve sağlam adımlarla ilerlediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Durmak yok, yola devam diyerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, 24 Haziran’daki seçimler için destek istiyoruz. Özellikle gençlerimize bu seçimde büyük görev düşüyor. Türkiye’nin gelecek hedefleri onlara emanet. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimiz. Onlara güvenmemek, inanmamak geleceğimize sahip çıkmamak demektir" dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler