Çalışma Bitmek Üzere, Asfalt İçin Geri Sayım

Çalışma Bitmek Üzere, Asfalt İçin Geri Sayım

Körfez Belediyesi tarafından Yarımca bölgesinden İlimtepe’ye çıkışı sağlayacak olan 4 kilometrelik yolda hafriyat çalışması son raddeye geldi. Başkan Baran, asfalt için de tarih verdi.

Körfez Belediyesi tarafından Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe bölgesine olan çıkışta başlatılan genişletme çalışmalarında sona doğru gelindi. Oldukça zor şartlarda gerçekleştirilen çalışmaların kısa süre içerisinde biteceğini belirten Başkan İsmail Baran, “
Körfezimizin en güzel mevkilerinden biri olan İlimtepe’ye Yarımca bölgemizden çıkan yolun hafriyat çalışmaları son raddesine geldi.

Halkımız Bekliyor

Temmuz ayı son haftası ile Ağustos ayının ilk haftası yolumuzun asfaltını yapacağız. 4 kilometrelik kısa mesafe yol ile bağlanacak. Bu çalışma bölgeye de değer katacak. Halkımız bekliyor. Tamamlanınca İlimtepe bölgemizde büyük bir mutluluğa vesile olacak. Şimdiden yolumuz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.