Körfez´e Kiraz Figürlü Aydınlatma Direkleri

Körfez’e Kiraz Figürlü Aydınlatma Direkleri

Körfez Belediyesi, kentin işlek caddelerinde başlattığı aydınlatma çalışmalarında ‘kiraz’ figürü kullandı. Yeni ışıklandırmalar ile cadde ve sokaklar bambaşka bir havaya büründü.

Körfez Belediyesi, işlek caddelerde başlattığı aydınlatma çalışmaları ile modern bir ilçeye görünüm kazandırıyor. İlçe genelinde belirli bir takvim eşliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında; birçok bölgeye ‘kiraz’ motifli yeni aydınlatmalar takıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Modern cadde uygulamaları kapsamında hayata geçirdiğimiz ilçemizin sembolü ‘Kiraz’ motifleri Körfez’e çok yakıştı. Bu çalışmamızı yaygınlaştırarak caddelerimizi ışıl, ışıl bir hale getireceğiz” dedi.

Vatandaş Teşekkür Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in simgesi olan kirazın motifinin yer aldığı aydınlatmaları ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda uygulayacaklarını belirtti. Başlatılan uygulama hem vatandaş hem de çevredeki esnaf tarafından da beğeni topladı. Uygulamadan dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.