Haber

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Orjinal Resim

BAYRAMLARDA İNSANİ DEĞERLER YÜCELİR, KARDEŞLİK,

DOSTLUK DUYGULARI İÇİNDE KALPLER BİR BÜTÜN OLUR

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir diyen Başkan Baran, “Sevinç, mutluluk, dostluk, kardeşlik duygularının sınırsızca yaşanması umuduyla yeni bir bayramı karşılıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Toplumsal birlikteliğimizin güzide simgeleri olan bayramlarda insani değerler yücelir, kardeşlik, dostluk duyguları içinde kalpler bir bütün olur. Özellikle kurban bayramları toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın inancımızın ilkeleri ışığında yaşandığı; insanların birbirleriyle kucaklaştığı zamanlardır.”

Biz milletimizin huzuru, refahı, mutluluğu için gece gündüz çalışıyor ve çabalıyoruz. Körfez’i tam bir marka kent yapmak için yolumuzda kararlılıkla ilerliyoruz. Bu inançla yatırımlarımızı, projelerimizi sizlerle birlikte planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Fikirleriniz düşünceleriniz bizlere her zaman ışık tutarak yol haritamızın öncüsü olacaktır. Biz birlikte Körfeziz.

Ülkemiz Kirli Planların İçerisinden Güçlü Bir Şekilde Çıkacaktır

Ülkemizde son günlerde huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Ülkemiz oynanan bu kirli oyunların içerisinden daha güçlü bir şekilde sizlerin sayesinde çıkacaktır. Bu vesileyle, siz değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyorum.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler