Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı İsmail Baran mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Körfezli hemşerilerimin ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

HEDEF 2023, 2053 VE 2071

Başkan Baran, şu ifadelere yer verdi, "Ağustos, Türk milletinin zafer ayıdır. Aziz milletimiz geçmişte, Malazgirt Meydan Muharebesi, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi'ndeki zaferlerini Ağustos ayında kazanmıştır. Bu zaferler Türk halkının vatanına ve milli hâkimiyetine göz dikenlere verilmiş onurlu bir cevaptır. Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak 2023,2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecektir.” Dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanları ile birlikte 15 Temmuz kahramanları ve aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman ordumuzun ve Körfezli hemşehrilerimin Zafer Bayramını yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler