Haber

Sizlerin Memnuniyeti Bizleri Teşvik Ediyor

Orjinal Resim

Sizlerin Memnuniyeti Bizleri Teşvik Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baran, “Yaptığımız her proje sonrası sizleri mutlu görmek, duanızı almak bizler için her şeyden önemli” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde yapımı devam eden ve yapımına başlanacak olan projeleri yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Baran’a inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Spor alanlarını ve Kirazlıyalı sahilindeki sosyal tesisleri inceleyen Başkan İsmail Baran, tesisin yenilenmesi talimatı verdi, “Daha modern bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

Hizmete Açacağız

Başkan Baran ayrıca sahil kısmına küçük dokunuşlar yapacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz sahilimizin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bize tahsis edilen tesisi de yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Sahil bandında küçük dokunuşlar yaparak vatandaşlarımızın daha güzel vakit geçirmesi için olanaklar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yerinde İnceledi

Başkan Baran daha sonra bölgede incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Baran, “Sizlerin yapılan ve yapılacak hizmetlerden dolayı memnuniyetini duymak bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran daha sonra bölgede yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler