Haber

Kadın Kollarımızın Katkısı Çok Büyüktür

Orjinal Resim

Kadın Kollarımızın Katkısı Çok Büyüktür

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 16 yıldır yorulmadan, bıkmadan ‘daha güzel bir Türkiye’ için AK Parti kadrolarının sahada olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir. Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kollarımızın katkısı çok büyüktür. Vatan sizlere minnettardır” diye konuştu.

Alnımızın Akıyla Çıktık

AK Parti’nin 16 yıllık başarısının teşkilat üyelerinin omuzlarına daha fazla sorumluluklar yüklediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden alnımızın akıyla çıktık. İnşallah Ak Kadınlarımız 2019'da da, daha önceki seçimlerde gösterdikleri başarıyı gösterecek ve Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklardır.

Kapı Kapı Dolaşacağız

Önümüzde yerel seçimler var. 2019 seçimleri çok önemli. 2019 seçimlerinde var gücümüzle, yılmadan, yorulmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Ziyaret edilmeyen ev, sıkılmayan el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız” dedi. AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve beraberindeki heyet, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler