Haber

Mutluluklarına Ortak Oldu

Orjinal Resim

Mutluluklarına Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezli gençlerin mutluluklarına ortak oluyor, onları hayatlarının imzasını attıkları günde yalnız bırakmıyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, saha çalışmaları dışında Körfezlilerin acı ve tatlı günlerinde de yanlarında olmayı sürdürüyor. Başkan İsmail Baran, ilk olarak Zeynep Betül ve Emre çiftinin nikâh merasimine katıldı. Çiftin nikâhını kıyan Başkan İsmail Baran, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederek, “Damada versek, iki gün sonra nereye koyduğunu eminim unutur. Kadınlar daha fazla önem verir” ifadelerini kullandı.

Nikâhlarını Kıydı

Başkan İsmail Baran daha sonra Büşra ile İsmail çiftinin Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki nikâhına katıldı. Aile büyükleriyle sohbet eden ve çifte mutluluklar dileyen Başkan İsmail Baran, daha sonra çiftin nikâhını kıydı. Gençleri tebrik eden Başkan İsmail Baran, “Bir ömür boyunca mutlu olun” ifadelerini kullandı.

Yüzünüz Hep Gülsün

Başkan Baran, nikâh mesaisine Zerrin ile Cengiz çiftinin evliliklerini imza altına alarak devam etti. Geniş katılımın yer aldığı törende çiftin nikâhını kıyan Başkan İsmail Baran, “Bugün olduğu gibi bir ömür yüzünüz gülsün ve mutluluğunuz eksik olmasın” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, çifte Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler