Haber

Körfez´de "Hoş Geldin Bebek" Projesi Devam Ediyor

Orjinal Resim

Körfez’de “Hoş Geldin Bebek” Projesi Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de dünyaya gözlerini açan Ahsen bebeği ''Hoş Geldin Ahsen Bebek'' diyerek karşıladı. Başkan Baran’ın yapmış olduğu hayırlı olsun ziyareti, aileyi de mutlu etti.

Körfez Belediyesi tarafından 2017 yılında ilçe genelinde başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise proje kapsamında ekiplerle birlikte ev ziyaretlerine katılıyor, bebekler için hazırlanan hediye setlerini ailelere takdim ediyor. Başkan İsmail Baran son olarak Nagihan ve Mehmet Gülecan çiftinin 1 aylık kızları Ahsen bebeği ziyaret etti.
Allah Hayırlı Ömür Versin
Körfez’de büyük ilgi gören “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında Nagihan ve Mehmet Gülecan çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan İsmail Baran, dünyaya gözlerini açan Ahsen bebeği sevdi, hediye setini aileye takdim etti. Başkan Baran; “İlçemizde tüm yeni doğan evlatlarımıza 'hoş geldin bebek' diyoruz, ailelerini ziyaret ediyoruz. Nüfusumuzun artması ülkemiz için çok önemli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 'en az 3 çocuk' sözünü biz de ailelerimize hatırlatıyoruz. Ahsen kızımıza Allah hayırlı, uzun bir ömür versin. Vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun” ifadelerini kullandı.

Gülecan Ailesi Teşekkür Etti
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Nagihan ve Mehmet Gülecan çifti, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve belediye personeline teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler