VATANDAŞLARIN İSTEĞİNİ EKİPLER YERİNE GETİRDİ

VATANDAŞLARIN İSTEĞİNİ EKİPLER YERİNE GETİRDİ

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hereke Yeditepe Sokak’ta vatandaşların talepleri sonrasında geçiş köprüsü için çalışma başlattı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı sonrasında harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hereke’de daha önce tahta köprü ile geçiş yapılan bölgede çelik konstrüksiyon köprü yapımı için çalışma başlattı. Yukarı Hereke Yeditepe Sokak’ta yer alan geçiş köprüsü için inceleme yapan ekipler, kısa sürede imalatını da gerçekleştirdikleri köprü için önceki gün montaj çalışmalarına da başladı.

MONTAJINA BAŞLANDI

Daha önce geçişi tehlikeli görünen köprünün yenilendiğini belirten ekipler, “Çelik konstrüksiyon olarak köprünün imalat çalışmalarını tamamladık. Montajı için de gerekli çalışmalar başlatıldı. Kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın kullanımına açık hale gelecek” ifadelerini kullandı. Ekiplerin yanına gelen vatandaşlar da çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

TELEFON
E-POSTA