BASIN BİLGİLENDİRİLMESİ

BASIN BİLGİLENDİRİLMESİ

Körfez Belediyesi Hizmet Binası içerisinde 04.12.2018 günü yaşanan istenmeyen olayla ilgili bazı basın yayın organlarında farklı ifadeler yer alması sonrasında açıklama yapılması gerek görülmüştür.

Körfez Belediyesi yan kuruluşu KÖRPAŞ A.Ş.’ye bağlı olarak çalışanımız olan İbrahim Ç., ay içerisinde defalarca avans talebinde bulunmuş, şirket yetkilileri ise hem maaşında yer alan haciz hem de ay içerisinde sadece bir defaya mahsus verilen avans nedeniyle diğer taleplerinin kabul edilemeyeceğini kendisine bildirmiştir.

Bu bilgilendirmeye rağmen olay günü şirket yönetiminden tekrar talepte bulunan İbrahim Ç., talebine olumsuz yanıt alması sonrası Başkan İsmail Baran ile görüşeceğini belirterek şirket binasından ayrılmış ve Körfez Belediyesi Hizmet Binası’na gelmiştir.

Özel Kalem Müdürlüğü yetkilileri tarafından Başkan İsmail Baran’ın saha çalışmalarını incelemek için dışarıda olduğu kendine bildirilince sinirli hareketler sergilemiş ve hizmet binasının üçüncü katılan çıkarak havaya bir el ateş etmiştir.

Olay sonrası güvenlik birimleri tarafından gözaltına alınan İbrahim Ç. ile ilgili olarak adli soruşturma başlatılmıştır.

Körfez Belediyesi de kendisiyle ilgili idari soruşturma başlatmış olup, kamuoyuna ayrıca konuyla ilgili olarak bilgi verilecektir.

TELEFON
E-POSTA