Haber

KÖRFEZ´İN YOLLARINA KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Orjinal Resim

KÖRFEZ’İN YOLLARINA KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan ve yıpranan yollara anında müdahale ederek aksaklıkları giderme adına çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmasını yoğun bir şekilde sürdürürken, ilçe genelinde de yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yavuz Sulta Selim ve Çamlıtepe’de altyapının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli olarak sürdürülürken, yedi ayrı mahallede de bakım çalışmaları vardı.

EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

Yedi mahallede yedi ayrı ekip özellikle kış ayları öncesinde yollardaki aksaklıkları gidermek adına bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Esentepe, Kuzey, Güney, Mimar Sinan, Hacı Osman ve Kirazlıyalı da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bakım çalışmalarında yollardaki aksaklıklar giderildi.

AKSAKLIKLAR GİDERİLDİ

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetklileri, vatandaşların çağrı merkezine yaptıkları talepler ve ekiplerin tespitleri doğrultusunda da çalışmalarda küçük dokunuşlar gerçekleştirdiklerini belirterek, çalışmaların belirli periyotlar halinde mahallelerde süreceğini belirtildi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler