Haber

KÖRFEZ´DE HURDA ARAÇLAR KALDIRILIYOR

Orjinal Resim

KÖRFEZ’DE HURDA ARAÇLAR KALDIRILIYOR

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde hem güvenlik açısından hem de kötü görüntünün önüne geçmek adına terk edilmiş durumdaki hurda araçları kaldırıyor.

Körfez’de boş arsalarda, yaya yolları ve dükkân önlerinde çürümeye terk edilen ve atıl vaziyette terk edilmiş hurda araçlar Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen şikâyetler ve talepler doğrultusunda kaldırılıyor. İlk olarak araç sahipleri ile iletişime geçen ve bilgi veren ekipler, araçları çekici yardımıyla kaldırarak kötü görüntü ve çevre kirliliğinin de önüne geçiyor.

GÜVENLİK VE KÖTÜ GÖRÜNTÜ

Esnaflar ve mahalle sakinlerinin şikâyetleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda hurda araçların kaldırılması için hurda sahiplerine gerekli yasal uyarıların yapıldığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Gerek güvenlik gerekse çevre açısından kötü görüntünün önüne geçmek adına gerekli girişimlerde bulunduktan sonra çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Ekipler son olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, “Bölgemizdeki boş arsalar üzerinde terk edilmiş araçlar sahiplerine ulaşılarak onay alınarak kaldırılıyor. Körfez Belediyesi Zabıta ekiplerimize talebimiz sonrası hemen duyarlılık göstererek çalışma başlattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler