Haber

BİZİM VİZYONUMUZ GÖNÜLLERE GİRMEKTİR

Orjinal Resim

BİZİM VİZYONUMUZ GÖNÜLLERE GİRMEKTİR

Yerel yönetim ve belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu vurgulayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “AK Parti’nin yerel yönetimlere bakışı hizmet yarışıdır, gönüllere girmektir. Bizim vizyonumuzda budur” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güne esnaf ziyaretleri ile başladı, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla hem sohbet eden hem de onların taleplerini dinleyen Başkan İsmail Baran, “AK Parti Belediyeciliği sadece fiziki yatırım değil, gönüllere girebilmektir. Laf üretmek değil, ortaya vizyon koyabilmektir. Göreve geldiğimizde; gönüllere gireceğiz demiştik. Çok şükür 4,5 yılı geçen süreçte bunu başardığımızı görmek bizi mutlu ediyor” dedi

DOĞRUDAN AYRILMADIK

“Gayesi hizmet olanın yardımcısı Allah’tır” diyen Başkan İsmail Baran, “Tüm mahallelerimizi gezip, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Eşit hizmet götürme anlayışıyla da mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre projeler üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana; Doğru ve hak bildiğimiz yoldan hiç ayrılmadık. Yetimin hakkını koruduk, güçsüze umut olduk. Aynı duaya âmin dedik, aynı duyguları paylaştık.

EL ELE VERECEĞİZ

400’e yakın projeyi Körfez’e kazandırırken de odak noktamız her zaman hemşerilerimiz oldu. Çünkü bunları sadece ben değil, biz anlayışıyla hayata geçirdik. El ele verdik, başardık. Allah’ın izniyle yine el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve Körfez’imiz için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler