OSMANLI KÖYÜ´NE MODERN KONAK

OSMANLI KÖYÜ’NE MODERN KONAK

Sadece kent merkezinde değil, kırsal alanda da köylerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Körfez Belediyesi, bir köy konağını da Osmanlı Köyü’nde hayata geçiriyor.

Bugüne kadar birçok projenin hayata geçirildiği köylerde, yolların ve camilerin bakımları devam ederken, konak yapım çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.  Körfez Belediyesi tarafından Osmanlı Köyü’nde hayata geçirilen köy konağı projesinde de sona doğru gelindi. İki katlı olarak inşa edilen köy konağında; atölyeler, çok amaçlı salon, köy odası, mescit, muhtarlık yeri ve sağlık ocağı bulunacak.

KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR

Hafta sonu Başkan İsmail Baran’ın da incelemelerde bulunduğu konak projesinde iç tefrişatında kısa sürede tamamlanacağını belirten yetkililer, “Yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte bölgeye hizmet etmiş olacak. Kısa sürede iç tefrişatı da bitiyor” ifadelerini kullandı. Köylüler ise hizmetten dolayı Körfez Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.