AK PARTİ GENÇLERİN PARTİSİDİR

AK PARTİ GENÇLERİN PARTİSİDİR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Baran, “Gençlerimiz bu seçimde de en iyi şekilde davalarına sahip çıkacaktır” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İlçe binasında gençlik kollarıyla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, hem sohbet etti hem de seçimler üzerine konuştu. “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; AK Parti gençlerin partisidir” diyen Başkan İsmail Baran, “Her seçim AK Parti’nin en büyük gücü gençleri olmuştur. Bu seçimde de sizlere büyük işler düşüyor” dedi.

UZUN BİR YOL VAR

Gençlerden toplumun beklentisinin yüksek olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Önünüzde uzun bir yol var. Dürüst olun, istişare etmekten asla çekinmeyin. İlkeniz ve inandığınız davanın insanı olmaya özen gösterin. AK Parti’nin geleceğine sahip çıkacak olan sizlersiniz. Şimdi önümüzde bir yerel seçim süreci var. Bu süreçte de en büyük gücümüz, enerjimiz siz geçler olacaksınız.

HAYAL DAHİ EDEMEZLER

Bizi eleştirenler, yaptıklarımızı hayal dahi edemeyenlerdir. Körfezli hemşerilerimiz yapılanları çok iyi görüyor. Vatandaş en iyi hakemdir. Yeter ki yaptıklarımızı iyi bir şekilde onlara anlatalım. Bu anlamda gençlerimize büyük iş düşüyor” ifadelerini kullandı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da Başkan İsmail Baran’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

TELEFON
E-POSTA