BAŞKAN BARAN´DAN 10 OCAK MESAJI

BAŞKAN BARAN'DAN 10 OCAK MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan
Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir” diyen Başkan İsmail Baran, kamuoyunun dog?ru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmis¸ tarafsız ve ozgur basının demokratik, s¸effaf ve gelis¸mis¸ devletlerin onemli guc¸lerinden biri olduğunu vurguladı.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLAR

Başkan İsmail Baran, “Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır.

Bilgi aktarımının yanı sıra yeri geldiğinde yöremizin, bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun da yararınadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dilerim" dedi.

TELEFON
E-POSTA