EKİPLER GÜVENLİK İÇİN ÇİTLE ÇEVİRDİ

EKİPLER GÜVENLİK İÇİN ÇİTLE ÇEVİRDİ

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenliği açısından boş inşaatın bulunduğu arsanın etrafını tel çitle çevirdi.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atalar Mahallesi’nde inşaatın başladığı ama uzun süredir çalışmanın yapılmadığı alanın etrafını tel çitle çevirdi. Vatandaşlardan gelen talep sonrasında çalışma yürüten ekipler, vatandaşların kaldırımda daha güvenli şekilde yürümelerini ve olası kötü durumların önüne geçme adına çalışma yürüttüklerini belirtti.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler sonrasında ekiplerimiz önce bölgede incelemede bulundu. Özellikle çocukların kaldırımdan düşün seviyede olan bölgeye düşme tehlikesi yaşayabileceğini tespit ettik ve kısa sürede önlem alarak alanı tel çitle çevirdik” dedi. Vatandaşlar ise kısa sürede ekiplerin çalışmasını tamamlamasından dolayı belediyeye teşekkür etti

TELEFON
E-POSTA