KÖRFEZ´DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR

KÖRFEZ’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Körfez Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerleri yıkıyor. Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Körfez Belediyesi, sorunlu ve plansız güzergâhların canlandırılması, sağlıklaştırılması ve yeniden yapılandırılması hedefiyle yürüttüğü çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince belirlenen metruk binaların yıkımları ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.  Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk bina yıkımını gerçekleştirdi.
KÖRFEZ’DE TEHLİKEYE SIFIR TOLERANS
Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda ilçenin görselliğine ve huzuruna önem verdiklerini belirten yetkililer, tehlike saçtığı tespit edilen binaların yıkımının öncelikle gerçekleştirildiğini belirttiler.