Körfezli Çiftler "Mutluluğa" Evet Dedi

Körfezli Çiftler “Mutluluğa” Evet Dedi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu bir takım düğün cemiyetine katılım sağladı, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

PERSONELİN NİKÂHI BAŞKANDAN
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak, Bilgi İşlem biriminde görevli personel Onur ve Rabia çiftinin nikâhlarını kıydı. Başkan İsmail Baran evlilik cüzdanını geline takdim ederken, genç çifte “en az 3 çocuk” kuralını da hatırlattı. Aileleri tebrik eden Başkan Baran, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
BARAN KIYDI, SÖĞÜT ŞAHİTLİK ETTİ
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt birlikte çeşitli cemiyetlere katılım sağladılar. Belediye Başkanı İsmail Baran, Zehra ve Serdal çiftinin nikâh akdini gerçekleştirdi. Çiftin nikâh şahitleri AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli oldu.
EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ
Nikâh akdinin gerçekleşmesinin ardından, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, evlilik cüzdanını geline teslim etti.  Protokol üyeleri genç çiftlere mutluluklar dilediler.

TELEFON
E-POSTA