Sanatın Kalbi Körfez´de Atıyor

Sanatın Kalbi Körfez’de Atıyor
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Şairler ve Ozanlar Derneği’nin, Âşık Mevlüt İhsanı Kıl Çadırında düzenlediği programa katılım sağladı.

KIL ÇADIRINDA SANAT GECESİ
Sanata ve sanatçıya her zaman önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte ‘dostlarım’ dediği Kocaeli Şairler ve Ozanlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Körfez Belediyesi tarafından Esentepe mahallesinde yapılan Âşık Mevlüt İhsanı Kıl Çadırı, sanata ev sahipliği yaptı.

BAŞKAN BARAN ŞİİR OKUDU
Ortaokul yıllarından bu yana sanata olan sevgisiyle şiir yazmaya başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çıkarmış olduğu Ümmetin Şahlanışı kitabından “Taş Köprü Bir Kültür ve Yol Uzundur” şiirlerini katılmış olduğu gecede sanatseverle paylaştı. Başkan İsmail Baran’ın okuduğu şiirler büyük beğeni topladı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kitaplarını imzalayarak şairlere takdim etti.

KONUK DEFTERİ