Başkan Baran AK Kadrolarla Buluştu

Başkan Baran AK Kadrolarla Buluştu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Şubat ayı meclis toplantısı öncesi AK Parti Grup Toplantısı’nda İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

TÜM ÇABAMIZ ‘KÖRFEZ’ İÇİN

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve belediye meclis üyeleriyle Şubat ayı meclisi öncesi bir araya geldi. Başkan İsmail Baran ve meclis üyeleri çeşitli istişarelerde bulundular. Toplantı esnasında konuşan Başkan Baran; “AK Kadrolarımızla her zaman bir ve beraberiz. Dava arkadaşlarımızla her ay düzenli olarak bir araya geliyoruz. Allah bu aziz millete hizmetten bizleri ayırmasın. Tüm çabamız, Körfez için. Biz bu kente sevdalıyız. AK Parti grup toplantımız hayırlara vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

TELEFON
E-POSTA