KÖRFEZ´DE ŞUBAT AYI MECLİSİ YAPILDI

KÖRFEZ’DE ŞUBAT AYI MECLİSİ YAPILDI

Körfez Belediyesi Şubat ayı olağan meclis oturumu Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 9 madde görüşülerek karara bağlandı.

Körfez Belediyesi’nde Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Atalar Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan Parkına, Fenerbahçe maçında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Körfezli Koray Şener’in isminin verilmesi kararı alındı.

GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SADA BIRAKTIK
Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda meclis üyelerine hitap eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “Kıymetli arkadaşlar, birlikte 58 ayı geride bıraktık. Bizim için önemli olan, gök kubbede hoş bir sada bırakmak dedik ve Allah’a şükür öyle de oldu. Kentimizde güzel çalışmalara hep birlikte imza attık.

450 MİLYON TL’NİN ÜSTÜNDE YATIRIM YAPTIK
Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte ilçemize kazandırdığımız dev projelerin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kente sevdalıyız dedik ve 450 milyon TL’nin üstünde yatırım yaptık. Aynı zamanda öğrencilerimize verdiğimiz eğitime katkı paylarını bu senede devam ettirerek, ocak ayında hesaplarına yatırdık. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BARAN: “KORAY KARDEŞİMİZİN ADINI YAŞATACAĞIZ”

Başkan Baran sözlerine şu şekilde devam etti; “Geçtiğimiz aylarda geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu katıldığı Fenerbahçe maçında yaşamını yitiren Koray Şener evladımızın mekânı cennet olsun. Hepinizin bildiği üzere Atalar Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan parkına, Koray Şener kardeşimizin adını vereceğiz. Onun adını yaşatacağız. Kederli ailesine ve Fenerbahçe Camiasına tekrar baş sağlığı diliyorum“ ifadelerine yer verdi.

BİLİRKİŞİ SEÇİMİ YAPILDI
Körfez Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, kadastro yenileme çalışmaları için bilirkişi seçimi de gerçekleştirildi. Başkan İsmail Baran; bilirkişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 40 yaşını bitirmiş, medeni haklarını kullanma ehliyeti bulunan, en az 10 yıldan beri o mahallede ikamet edenlerden seçildiğini vurguladı.
13 mahalle için 6’şar kişi belirlenerek, oy birliği ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis tarihi 5 Mart 2019 Salı, saat: 15.00 olarak belirlendi.