Haber

Başkan Baran´dan Vatandaşa Ziyaret

Orjinal Resim

Başkan Baran’dan Vatandaşa Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Enver Alçık ve Osman Yavuz’un evlerine misafir oldu. Hane halkıyla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak, kısa bir süre önce rahatsızlık geçiren ve şuan evinde istirahat eden İstişare Kurulu Üyesi, Kuzey Mahallesi Muhtar Adayı Enver Alçık’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlığın insan hayatı için önemli bir temel unsur olduğu belirten Başkan İsmail Baran; “Enver Alçık dostumuzu ziyaretimiz sebebiyle tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Henüz vakit varken, sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. Alçık ailesine geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

ALLAH TEKRAR NASİP ETSİN

Vatandaşları kötü günleri başta olmak üzere, iyi günlerinde de yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, umre ziyareti de gerçekleştirdi. Başkan Baran, Umre vazifesini yerine getirerek ilçeye dönen Osman Yavuz’u hanesinde ziyaret etti.  Hurma ve zemzem suyunun ikram edildiği ziyarette konuşan Başkan İsmail Baran; “O güzel, o kutsal toprakları görmek isteyen kullarına Cenab-ı Hak gitmeyi nasip etsin. Umre vazifesini yerine getiren Osman Yavuz ve ailesinin ibadetleri kabul olsun, Allah tekrar nasip etsin” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler