Haber

BAŞKAN BARAN´DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Orjinal Resim

BAŞKAN BARAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “18 Mart Çanakkale Zaferi; Şanlı Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bugün bizlere Çanakkale’de kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır.

HER ZAMAN GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR

Türk milletini yok etmeye ve vatanını istilaya kalkışan dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milletinin ve kahraman Mehmetçiklerimizin Çanakkale’de vermiş olduğu eşsiz mücadele, tarihe altın harflerle yazılan destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilenen ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.  

KAHRAMANLIK DESTANI
Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası, insanlık tarihinde eşine az rastlanan bir kahramanlık destanıdır.

RUHLARI ŞAD OLSUN

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum. Ruhları Şad olsun.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler