Haber

BAŞKAN BARAN, MUHTARLARLA VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Orjinal Resim

BAŞKAN BARAN, MUHTARLARLA VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle muhtarları ile veda yemeği programında bir araya geldi. Göstermiş oldukları gayret ve başarılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri ile görev süresi dolacak olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran mahalle muhtarlarını ‘Veda Yemeği’nde ağırladı. Çınar Park Otel’de düzenlenen Programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve mahalle muhtarları katıldı.

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUM

Körfez’e, 5 yıllık dönemde mahalle muhtarlarıyla istişare ederek hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyleyen Başkan İsmail Baran; “Şahsım için büyük bir sevda olan Körfez’e hizmet etmiş olmanın onur ve kıvancını yaşıyorum. Görev sürecimiz boyunca elimizden geldiği kadarıyla muhtarlarımızla birlikte olmaya, yol haritamızı birlikte belirlemeye, onlar ne isterse yapmaya özen gösterdik. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE OLDUK

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Başkan İsmail Baran, muhtarların her anlamda toplumun konuşan dili olduğunu, yaptıkları hizmetleri çok anlamlı ve önemli bulduğunu söyledi. 5 yıllık süreçte kendisine verilen destekten olayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Baran, “Kentimizde insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına, bir olduk, doğruyu ve güzeli hayata geçirmek adına hep birlikte olduk.

MUHTARLAR BİZİM GÖREN GÖZÜMÜZ

Her zaman söylüyorum muhtarlar bizim gören gözümüz, işiten kulağımız, elimiz ve ayağımız.  Bu süreçte sayısız arkadaşımız tekrar aday oldular. Şahsım adına onlara başarılar diliyor, hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. İnşallah seçimden sonra da bu birlikteliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin süreceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Körfez’in mahalle muhtarlarıyla uzun uzun sohbet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, program sonunda muhtarlara plaket takdiminde bulundu. Muhtarlar ise; Körfez’e önemli hizmetler kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.
 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler