Haber

KÖRFEZ´DE 212 TAŞERON İŞÇİYE 635 TL ZAM

Orjinal Resim

KÖRFEZ’DE 212 TAŞERON İŞÇİYE 635 TL ZAM

Körfez Belediyesi, KHK kapsamında belediyede taşerondan kadroya geçen işçilerin günlük ücretlerinde 21,16 TL’lik artış yaparak maaşlarına iyileştirmeye gitti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile başlayan ve diğer ilçelerde de tek tek uygulanan iyileştirmeyle ilgili Körfez’de de tören düzenlendi.

Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yöneticiler ve işçiler katıldı.

BARAN, “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Körfez Belediyesi olarak, çalışanlarımızın, işçilerimizin hakkını koruduk ve her zaman yanlarında olduk.  Görevi devredeceğimiz Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayımız Şener Bey ile yaptığımız istişareler sonucunda, KHK kapsamında çalışan personelimizin adlığı günlük brüt ücretlerine 1 Mart 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 21.16 lira ilave zam yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 212 çalışanımıza ve ailelerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

SÖĞÜT, “İŞÇİLERİMİZE HER ZAMAN DEĞER VERDİK”

Şener Söğüt ise konuşmasında, “Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ile görüşerek ve yapılan çalışmalar sonucunda 2018 ve 2019 yılları asgari ücret dikkate alınarak, günlük ücretlere 21,16 TL ücret artışı yapıldı. Böylece KHK kapsamında çalışan kardeşlerimiz her ay ilave 635 lira zamlı ücret almış olacaklar. İşçimize her zaman değer verdik, vermeye devam edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler