Kaymakam Can´dan Başkan Söğüt´e Ziyaret

Kaymakam Can’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi sonrası Körfez Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ile İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Erhan Keçelioğlu’nu makamında ağırladı. Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Söğüt’e görevinde başarılar dileyerek, “Hayırlı olmasını diliyorum. Kentimiz için güzel işlere imza atmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜZEL BİR KÖRFEZ İÇİN

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için gecemizi gündüzümüze katıp, gönül köprülerine hep birlikte yeni yollar açacağız” ifadelerini kullandı. Söğüt, hem Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’a hem de beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ile İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Erhan Keçelioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TELEFON
E-POSTA