Söğüt, "Gençlerimize Güzel Bir Gelecek Hazırlayacağız"

Söğüt, “Gençlerimize Güzel Bir Gelecek Hazırlayacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görevi devralması sonrasında tebrikleri kabulü sürdürüyor. Söğüt, son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve beraberindeki şube müdürlerini makamında ağırladı. Şener Söğüt, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan da Şener Söğüt’e yeni görevinde başlarılar diledi ve tebriklerini iletti.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Körfez’de kurumlar arasındaki birlikteliğin güçlü olduğunu ve bugüne kadar yakalanan başarıda da bunun en önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Söğüt, “Özellikle eğitim noktasında sizlerle mevcut olan işbirliğimizi daha da güçlendireceğiz.  Bu iş birliği ile sürekli istişare halinde olacağız, çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA