Söğüt, "Kültürel Değerlerimizi Yaşatmalıyız"

Söğüt, “Kültürel Değerlerimizi Yaşatmalıyız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önce Körfez Ağrılılar Derneği'nin düzenlediği kurtuluş gecesine daha sonra da Gümüşhaneliler Vakfı Gençlik Kolları’nın düzenlediği Galandar Gecesi’ne katıldı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de STK’ların herkesi bir araya getirdiği etkinlikleri önemsediğini belirtti. Şener Söğüt, ilk olarak Körfez Ağrılılar Derneği'nin Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlediği Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı programına katıldı.

AĞRI’NIN KURTULUŞ GECESİ

Programa; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Şener Söğüt, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Söğüt daha sonra Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Galandar Gecesi” etkinliğine katıldı.

“BU TÜR ETKİNLİKLER DEVAM ETTİRİLMELİ”

Gençlerin bu tür geleneklerle vatanına milletine bağlı olmayı, milli ve manevi değerlerine riayet etmeyi öğrendiğini belirten Söğüt, örf ve adetlerin kültürel zenginlik açısında devam ettirilmesi gerektiğine işaret etti. Yapılan konuşmaların ardından Türküler seslendirildi, yöresel yemekler ikram edildi.

TELEFON
E-POSTA