Söğüt, "Asıl Zenginliğimiz, Farklılıklarımız"

Söğüt, “Asıl Zenginliğimiz, Farklılıklarımız”
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Körfez’de hizmete giren yeni binasının açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Türkiye’nin her yerinden insanımızla iç içe, gönül gönüle bir aradayız. Bu en büyük zenginliğimiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Körfez’de hizmete başlayan yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Federasyon Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, STK temsilcileri, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

HEP BİRLİKTE ANADOLU’YUZ

Federasyon Başkanı Tekin Dursun’un konuşması sonrasında söz alan ve kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Türkiye’nin mozaiği’ dediği Körfez’deki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Söğüt, “Bizler hep birlikte Anadolu’yuz. Türkiye’mizin 81 vilayetinden hemşehrimizle iç içe gönül gönüle kardeşçe yaşıyoruz” dedi.

HER ZAMAN YAŞATMALIYIZ

Hemşehri derneklerinin önemine dikkat çeken Şener Söğüt, “Derneklerimizi eğitim, kültür gibi faaliyetlerde desteklememiz gerekiyor. Sizlerin bu tür etkinliklerle kente kattığınız değer, ayrı bir güzellik ortaya koyuyor. Bizi biz yapan bu değerlerimizi her zaman yaşatmamız önemli” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri de birlikte halay çekti.

TELEFON
E-POSTA