Haber

Başkan Söğüt´ten Berat Kandili Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Berat Kandili Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandilinin Müslümanlar olarak vicdanlarımızı muhasebeye çekme, nefislerimizi terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarımızın telafisi için eşsiz bir fırsat sunduğunu söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 GÖNÜL BAĞLARI GÜÇLENMELİ

Söğüt,  “Berat kandili, inananlar için vicdanları muhasebeye çekme, nefisleri terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hataları telafi için eşsiz bir fırsattır. Bu kutsal gece, yeryüzünde hakkıyla idrak edildiğinde, inanıyoruz ki; Allah katında mutlaka karşılığını bulacak. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, mübarek gecelerin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi duasıyla Yüce Allah’a sığınıyorum” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler