Çamlıtepe´de Asfaltsız Sokak Kalmadı

Çamlıtepe’de Asfaltsız Sokak Kalmadı

Çamlıtepe Mahallesi’nde İSU tarafından altyapı çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Başkan Şener Söğüt, devam edecek çalışmaları daha titiz yürütüleceğini belirtti.

Çamlıtepe Mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmaları da tamamlamak üzere. İSU tarafından çalışmaların tamamlandığı ve üst yapının eksik kaldığı cadde ve sokaklarda Büyükşehir ve Körfez Belediyesi ekipleri çalışma yürüttü. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık ile birlikte çalışmaların devam ettiği cadde ve sokaklarda inceleme yaptı.

TİTİZLİKLE YÜRÜTECEĞİZ

Çalışmaları yakından takip eden ve yetkililerden bilgi alan Başkan Şener Söğüt, “İSU tarafından içme suyu, atık su ve yağmur suyu çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızın hepsi yeniden asfaltlandı. Düzenlemesi de kısa süre içerisinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, bundan sonraki çalışmaların da titizlikle yürütüleceğini belirtti.

TELEFON
E-POSTA