Başkan Söğüt´ten Bayram Mesajı

Başkan Söğüt’ten Bayram Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bugün tüm dünyanın ihtiyacı olan şey; barış ve kardeşliktir. Bayramlar, bu ortamın vuku bulması için önemli zeminlerdir” ifadelerine yer verdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Manevi iklimiyle bizi kuşatan Ramazan'ın sonuna gelmiş olmanın hüznünü, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

BARIŞ VE KARDEŞLİK

“Bugün tüm dünyanın ihtiyacı olan şey; barış ve kardeşliktir” ifadelerine yer veren Başkan Söğüt, “Bayramlar, bu ortamın vuku bulması için önemli zeminlerdir. Allah hepimize bayramların faziletinden nasiplenmeyi, bayramı bayram tadında geçirmeyi nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tüm içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

TELEFON
E-POSTA