Körfez´de Altın Kiraz Festivali Heyecanı

Körfez’de Altın Kiraz Festivali Heyecanı

Körfez Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ‘Altın Kiraz Festivali’nin bu yıl 46’ıncısı gerçekleştirilecek. İki gün sürecek olan festival, birbirinden renkli görüntülerle Körfez halkına ve misafirlerine ev sahipliği yapacak.

Körfez’de, geleneksel olarak düzenlenen 'Altın Kiraz Festivali', 15 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ağadere Caddesi’nden başlayan ‘kortej yürüyüşü’ Tütünçiftlik Kültür Merkezi (TKM) önünde son bulacak. Akabinde ise, Körfez Belediyesi Halk Oyunları ekibi saat 20.00’da alana gelen Körfez halkına unutulmaz anlar yaşatacak.

EKİN UZUNLAR KONSERİ
16 Haziran Pazar günü devam edecek olan 46’ıncı Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde,  Karadeniz müziğinin kaliteli seslerinden ünlü sanatçı Ekin Uzunlar, Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki alanda Körfezlilerle bir araya gelecek, sevilen şarkılarını seslendirecek. Konser saat 20.30’da başlayacak.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN DAVET

Körfez’de dolu dolu geçecek olan ‘Altın Kiraz Festivali’ ile ilgili konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  “İlçemizde geleneksel olarak düzenlenen Altın Kiraz Festivalimizin bu sene 46’ıncısını yapacağız. 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğimiz festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA