Haber

Söğüt, "Kocaelispor´un Her Zaman Yanındayız"

Orjinal Resim

Söğüt, “Kocaelispor’un Her Zaman Yanındayız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın kura çekiminde Kocaelispor’a verilen tesislerle ilgili konuştu; “Kocaelispor’un Süper Lig’e gideceği bu yolda biz her zaman yanlarındayız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu yıl 8.’si organize edilen Altın Kiraz Dostluk ve Futbol Turnuvası’nın kura çekimini gerçekleştirdi. Metin Özkan tarafından organize edilen turnuvanın kura çekimi Tütünçiftlik sahilinde yer alan Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Spor kamuoyunun önemli isimlerinin katıldığı kura çekimi sonrasında Başkan Şener Söğüt ve Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“KOCAELİSPOR SEVGİSİ ÖZELDİR”

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Şener Söğüt’e Brunga Tesisleri’nin tahsisi için tekrar teşekkür ederken, “Başkanımız neden, niçin demeden söz konusu Kocaelispor olunca değerli milyon liralarla ifade edilen tesisleri bizlere tahsis etti. Kendisine teşekküre ediyorum” dedi. Başkan Şener Söğüt de Kocaelispor sevgisinin özel olduğunu belirterek, “Şehrimizin markası olan Kocaelispor’un Süper Lig’e tekrar yükselmesi tüm arzumuz.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Kocaelispor önceki başkanımızın talepleri olmuştu. Bizler de bu talebi hiç tereddüt etmeden yerine getirdik, tesislerin tahsisini yaptık. Kocaelispor, Kocaeli’nin takımı. Herkesin elini taşın altına koyması, katkı sunması lazım. Bizler üzerimize düşeni bugün olduğu gibi yarında yapmaya devam edeceğiz. Kaybedecek vaktimiz yok. Bir olacağız, birlikte olacağız ve Kocaelispor’u özlenen günlerine geri getireceğiz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler