Haber

Mahallelerde Eksiklikler Gideriliyor

Orjinal Resim

Mahallelerde Eksiklikler Gideriliyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri ekipleri, mahallelerde ihtiyaç tespit edilen noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde çalışma yürüttü.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların talepleri ile mahallelerde tespit edilen eksiklikleri tek tek gideriyor. Program kapsamında ekipler son olarak Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde eksiklik görülen yerlere asfalt ekipleri tarafından yama çalışması gerçekleştirilirken, bölgedeki parke ve kaldırımlarda da bakım-onarım işlemleri yürütüldü.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden muhtarlar ise Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan gelen talepler ve ekiplerin tespit ettiği bölgelerde çalışmaların belirli bir periyot çerçevesinde devam edeceğini belirterek, “Kış aylarında olumsuz hava koşullarında bozulan asfalt, parke ve tretuvarları yeniliyoruz” denildi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler