Haber

Başkan Söğüt, Mutlu Anlara Ortak Oldu

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, Mutlu Anlara Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli gençlerin mutlu anlarına ortak oldu. Düğünlerde genç çiftlere nasihatte de bulunan Başkan Söğüt, “Sevginiz kadar saygınız da hiç bitmesin” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfezli gençlerin davetlerini geri çevirmiyor, onların mutlu anlarına ortak oluyor. Bu kapsamda son olarak dört farklı düğün cemiyetine katılan Başkan Şener Söğüt, kiminin nikâhını kıydı kiminin de en önemli ‘evetine’ şahit oldu. Başkan Söğüt ilk olarak Merve ile Ömür çiftinin düğününe konuk oldu. Söğüt hem aile büyüklerine hem de genç çifte mutluluklar diledi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Başkan Şener Söğüt daha sonra beraberinde Başkan Yardımcıları Osman Yurt ve İbrahim Çırpan ile birlikte Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar’ın oğlu Celal ile Emine çiftinin düğününe katıldı. Başkan Şener Söğüt daha sonra Feyza ile Ömer çiftini mutlu anlarında yalnız bırakmadı. Son olarak Ayşe ile Mustafa çiftinin düğününe konuk olan Başkan Şener Söğüt, genç çifte bir ömür mutluluk dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler