Başkan Söğüt, "Hedeflerimize Birlikte Ulaşacağız"

Başkan Söğüt, “Hedeflerimize Birlikte Ulaşacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ve kurum temsilcileri ile vatandaşları makamında kabulü sürdürüyor. Körfez’i her zaman ‘ortak akıl’ ile yöneteceklerini belirten Söğüt, “Hedeflerimize de birlikte ulaşacağız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha çalışmaları, proje incelemeleri ve vatandaş buluşmaları dışında kent dinamiklerini de makamında ağırlamayı sürdürüyor. Son olarak Bolu Geredeliler Derneği, Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ufuk Atabay ve beraberindeki heyet ile vatandaşları kabul eden Başkan Söğüt, “Körfez için kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için hep birlikte olmamıza ihtiyacımız var.

SÖĞÜT, “BİRLİKTE BAŞARDIK”

Çok şükür ki gördüğümüz teveccüh ve ilgi bize güç ve moral veriyor. Körfez sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin önemli bir ilçesi. Bugün sadece sanayisi ve limanları ile değil, kültürü, doğal zenginlikleri, spor ve eğitimdeki başarıları ile anılıyor. Bunu sadece biz başarmadık. Birlikte başardık. Her şeyi konuşmayı sürdürecek, gereken ne varsa elimizden geleni yapmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TELEFON
E-POSTA