Başkan Söğüt, İletişimcileri Ağırladı

Başkan Söğüt, İletişimcileri Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve beraberindeki heyeti ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaret sonrası, Körfez Kampüsü’nde incelemelerde bulunuldu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, eğitime yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Daha sonra heyet birlikte Körfez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilen Körfez Kampüsü’ne geçti.

İŞ BİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

Heyet, şu an için sadece Yabancı Diller Yüksekokulu’nun eğitim gördüğü, 4 bin 500 öğrenci kapasitesine sahip kampüste incelemelerde bulundu. “Üniversite-belediye işbirliğini çok önemsiyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Geleceğimiz olan gençlerimiz için güzel bir Kampüsü tamamladık, teslimini yaptık.

DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelecek, şehrimiz ortak paydasında buluşacağız. Bir şehrin gelişmesinde de üniversitenin çok önemli bir faktör olduğu düşüncesindeyim. Bizler her zaman üniversitemiz ile iş birliği içerisinde olduk, olmayı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA