Körfez´in Sokakları Çiçek Açıyor

Körfez’in Sokakları Çiçek Açıyor

Körfez’in dört bir yanını çiçeklerle süsleyip, ağaçlarla yeşillendiren Körfez Belediyesi, mevsimlik çiçeklerle yaz aylarında Körfez’i adeta rengârenk bir görünüme büründürecek.

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Körfez’in dört bir yanında mevsimlik çiçekler ile adeta sokakları rengârenk bir hale çeviriyor. İlçe genelinde çok sayıda park ve yeşil alana sahip olan Körfez Belediyesi, ekilecek mevsimlik çiçeklerin üretimini de Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün fidanlığında gerçekleştiriyor.

GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Cadde ve sokaklar şimdiden dikilen çiçekler ile rengârenk bir hal alırken, vatandaşlar da yapılan uygulama nedeniyle oldukça memnun. Sadece cadde ve sokaklar değil, kamu kurum ve kuruluşlarının önleri de çiçeklerle daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.