Alt Geçitlerde Kapsamlı Temizlik

Alt Geçitlerde Kapsamlı Temizlik
Körfez Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alt geçitlerde bakım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından, alt geçitlerin duvarları boyanıyor, aydınlatma sistemlerine bakım yapılıyor ve vatandaşların geçiş yolu olarak kullandığı alanlar suyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.
TAZYİKLİ SUYLA YIKANIYOR
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alt geçitlerin temiz ve sıhhi olmasına özen gösteren ekipler, çalışmalarını rutin aralıklarla gerçekleştiriyor. Özellikle yoğun yağmur yağışlarının ardından kirlenen ve çamurlanan alt geçitler, tazyikli su ile yıkanarak temizleniyor. Ekipler son olarak, Hereke’de bulunan alt geçitlerin bakımını gerçekleştirdi.

TELEFON
E-POSTA