Ekipler Önlemi Elden Bırakmıyor

Ekipler Önlemi Elden Bırakmıyor

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki ot biçme çalışmalarını sürdürürken, özellikle kaldırımlarda yaptığı çalışmalarda siperlik kullanıyor ve çevredeki araçlara ve evlere zarar verilmesini engelliyor.

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ot biçme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler boş araziler ve kamuya ait alanlarda çalışma sürdürürken, kaldırımlardaki yabani otlar da temizleniyor. Özellikle kaldırımlarda çıkan otlar temizlenirken, taş parçalarının çevreye saçılarak zarar vermesini engellemek adına da gerekli önlemler alıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Bir kişi otları biçerken, diğer bir kişi de araçların park halinde olduğu alanlarda siperlik kullanarak zarar görmesini engelliyor. Bu durum vatandaşı da oldukça memnun ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ot biçme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Her bölgede belirli periyota göre ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

TELEFON
E-POSTA