Körfez´in Parkları Işıl Işıl

Körfez’in Parkları Işıl Işıl

Körfez Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların daha yoğun şekilde kullandığı parklarda ışıklandırma çalışmaları sürüyor.

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda hummalı şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Parklarda mevsimsel peyzaj çalışmaları yürüten ekipler, parkları hem güzelleştiriyor hem de daha güvenli hale getiriyor. Geceleri de vatandaşların daha rahat vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla da, aydınlatma sistemlerinin kontrolleri rutin olarak devam ediyor.

ÖLÇÜMLERİ YAPILIYOR

Ekipler ilçe genelindeki tüm parklarda ışık ölçümleri gerçekleştiriyor. Standartların altında olan parklardaki ışıklandırmalar tespit edilirken, güçlendirme yapılarak çocukların ve ailelerin rahatça vakit geçirecekleri ortamlar oluşturuluyor. Körfez Belediyesi ekipleri, parklarda ve sahil kesimlerindeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

TELEFON
E-POSTA