Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Okul

Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Okul

Körfez Belediyesi, özel gereksinimli çocukların eğitiminde kullanılmak adına belediyeye ait binayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etti. Başkan Söğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan birlikte binada incelemelerde bulundu.

Körfez Belediyesi, eğitime olan desteğini her alanda sürdürüyor. Bu doğrultuda da Körfez Belediye Meclisi’nin son toplantısında Güney Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Körfez Belediyesi’ne ait binanın özel gereksinimli çocukların eğitim alanına dönüştürülmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

TEKRAR OKUL OLACAK

Mülkiyeti Körfez Belediyesi’ne ait olan ve daha önce de okul olarak kullanılan binanın özel gereksinimli çocuklar için düzenleneceğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Daha önce okul olarak kullanılan bir binaydı ve şu an boş. Özel gereksinimli çocuklarımıza eğitim hizmetini en iyi şekilde vermesi adına Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis ettik” dedi.

HASSASİYETLE YAKLAŞIYORUZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve şube müdürleri ile birlikte binada incelemelerde bulunan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, özel gereksinime ihtiyaç duyan çocuklara büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını ve bu konuda çok duyarlı olduklarını ifade etti.

TELEFON
E-POSTA