Haber

Körfez, Nöbete Hazır

Orjinal Resim

Körfez, Nöbete Hazır

15 Temmuz’daki hain darbe girişimini canları pahasını önleyen kahramanlar,  üçüncü yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de anılacak.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ilk olarak 15 Temmuz Pazartesi günü, Saat: 11.00’da Körfez Asri Mezarlığında bulunan şehitlik ziyaret edilecek. Program daha sonra saat 13.00’da Yeniyalı Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif ile devam edecek. Mevlid-i şerifin bitmesinin ardından saat  21.00’da 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda “15 Temmuz Özel Programı” gerçekleştirilecek.


ŞEHİTLER ANILACAK
15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan program; Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, mehteran gösterisi, Umut Mürare konseri ve 15 Temmuz özel gösterim videosu ile devam edecek. Körfezliler saat 01.00’e kadar alanda olacak

HEP BİRLİKTE ANACAĞIZ  

Düzenlenen program ile ilgili konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi karşısında, aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşu, hainlerin yenilgiye uğratılmasını ve demokrasi zaferimizin üçüncü yıl dönümünü hep birlikte anacağız.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN DAVET

Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, 15 Temmuz günü gerçekleştireceğimiz anma etkinliklerine ve ‘Demokrasi Nöbetimize’ tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Gazilerimize ise, Allah’tan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler