Haber

Başkan Söğüt Sözünü Tuttu

Orjinal Resim

Başkan Söğüt Sözünü Tuttu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 6 yaşındaki Ömer Nar’ın hayatını kaybettiği kaza sonrası vatandaşlara Atalar Mahallesi D-100 üzerine üst geçit yapılacağının sözünü vermişti. Üst geçit için ihale süreci tamamlandı, sözleşme imzalandı.

Körfez’de Haziran ayında yaşanan üzücü kazada 6 yaşındaki minik Ömer Nar, Atalar Mahallesi Rota Limanı girişindeki bölgede D-100 üzerinden karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonrası hayatını kaybetmişti. Acılı ailesine taziye ziyaretinde bulunan ve bölgedeki vatandaşların üs geçit taleplerine de, ‘Karayolları ihale sürecinde. Ama olmadı gerekirse biz yaparız’ cevabı veren Başkan Şener Söğüt, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü ile görüşerek çalışmaların hızlandırılmasını sağladı.

İLK ÜST GEÇİT ATALAR’A

Başkan Söğüt dün Karayolları Trafik Güvenliği Baş Mühendisi Ergün Çiftkaya, Trafik İşaretleme Şefi Tarık Duran, Devmak-Özdemir yetkilisi Zeynel Yıldız ve Sami Özdemir’i makamında ağırladı. Karayolları yetkilileri, ihale sürecinin tamamlandığını ve bölgedeki üst geçitleri yapacak olan firma ile sözleşme imzalandığını belirtti. Yetkililer ayrıca yaşanan üzücü olayın bir daha tekrarlanmaması adına ilk üst geçidi de D-100 Atalar Mahallesi’nde yapacaklarını belirtti.

BİZİM DE YÜREĞİMİZ YANDI

Başkan Şener Söğüt de Karayolları yetkililerine teşekkür ederek, “Üzücü olayın yaşandığı gün hem aile ile görüştük hem de bölgedeki vatandaşlarımızla. Bizim de yüreğimizi yakan bir olaydı. İhale sürecinde olduğunu belirtmiştik. Karayolları yetkililerimiz de bu konuda duyarlı davrandılar ve süreci hızlandırdılar. Kendilerine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler