Çocuklar Tatili Dolu Dolu Yaşıyor

Çocuklar Tatili Dolu Dolu Yaşıyor

Körfez Belediyesi tarafından yaz aylarında devam eden yüzme ve futbol okulları, çocukların yaz tatilini en iyi şekilde geçirmesine olanak sağlıyor.

Körfez Belediyesi’nin yaz aylarında çocuklar için sürdürdüğü yüzme kursları ve futbol okulları, büyük ilgi görüyor. Körfez Belediyesi’nin Çamlıtepe’de yer alan yüzme havuzu adeta çocuklarla dolup taşarken, çocuklar oldukça keyifli anlar yaşıyor. Yaş gruplarına göre haftanın belirli gününde mutluluğa kulaç atan çocuklar yaz tatillerini dolu dolu yaşıyor.

GELECEĞİN FUTBOL YILDIZLARI

Körfez Belediyesi bünyesindeki Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nün minik futbolcuları da yaz tatilinde hem eğleniyor hem de çalışmalarını sürdürüyor. İyi birer sporcu olmaları adına teorik ve pratik eğitimler alan çocuklar, Körfez’in doğal güzelliklerinde dağ yürüyüşü etkinliğine de katılıyor. Son olarak çocuklar Yön İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü’nün de desteğiyle hem trekking gerçekleştirdi hem de eğlenceli vakit geçirdi.

DAHA MUTLU BİR KÖRFEZ

Körfez Belediyesi yetkilileri, çocukların her anı dolu dolu yaşamaları, daha kaliteli ve nitelikli eğitim yaşamına sahip olmaları için her türlü desteği verdiklerini ve bu desteği sürdüreceklerini belirterek, “Daha mutlu bir Körfez için öncelikle ‘geleceğimiz’ olacak çocuklarımızı mutlu etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

KONUK DEFTERİ