Körfez´de Bakım ve Onarım

Körfez’de Bakım ve Onarım
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez’i güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, vatandaşların çok sık kullandığı caddelerden olan Ağadere Caddesi üzerindeki kaldırımlarda bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi.

PROGRAMLAR DÂHİLİNDE SÜRECEK

Körfez’de çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında bir yandan kaldırım-mazgal tamiri, asfalt yama işlerini devam ettirirken diğer yandan da geçitlerde bulunan demir korkulukların boyama işlemlerini sürdürüyor.
Körfez Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde bakım ve onarım faaliyetlerini yoğunluklu bölgelerden başlamak üzere belirli bir program dâhilinde sürdüreceklerini belirtti.

TELEFON
E-POSTA