Körfez´de Bozulan Yollara ´Asfalt´

Körfez’de Bozulan Yollara ‘Asfalt’

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım-bakım ve onarım ekipleri, ara sokaklarda bozulan yolların onarım ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler ilçe genelinde bozulan yolların onarımı için çalışmalarına devam ediyor. Bozulan yollara, bakım-onarım ekipleri tarafından asfalt yama çalışması yapılarak, kullanıma uygun hale getiriliyor.
Yıpranan yollarda çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirten Belediye yetkilileri; “Ekiplerimizin daha önceden tespitini yaptığı yerlerin asfalt yama çalışmalarına başladık. Bazı mahallelerimizde bu çalışmalar bitti, bir kısmında da halen devam ediyor. İlçe genelinde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmaları kapsamında öncelikli olarak yollardaki bozuk yerleri keserek yama için uygun hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KONUK DEFTERİ